Dumt gjort

Idag gjorde jag en dumhet. Jag åkte till Birsta för att shoppa. Först var det kö på E4 pga en olycka så vi fick stå och vänta länge, länge. Då fick jag se något jag aldrig upplevt förr. Alla bilar låg i höger fil, en lång kö framför oss. Då fick jag se i backspegeln hur en bil kommer körande i vänster körfält varpå lastbilen framför mig lägger sig mitt på vägen. Bilen, en volvo, fick nu ligga i vänster fil men kom ju inte längre fram. Jag hade Livskamraten i telefon och han sade åt mig att släppa in volvon i kön, men jag kände mig upprorisk och han fick lov att gå in bakom mig. Allt var lugnt och stilla igen. Så kom en räddningsbil och den måste ju fram. Men bakom den passade två bilister på att följa efter i räddningsbilens kölvatten. Då gled lastbilen ut igen och blockerade körbanan. Det var bra gjort tycker jag. Jag förstår ju att de har kontakt med andra lastbilschaufförer så de har en bättre bild över hela situationen. När vi äntligen passerade olycksplatsen så visade det sig vara en singelolycka där något hänt med husvagnen. Hela familjen stod och samtalade med polisen så det var inga personskador, tack och lov.

Väl i Birsta så började min jakt på lamellgardiner och gissa vad? De var slut överallt. Fläktar och lamellgardiner är tydligen ”heta” varor i denna värme. Jag hade en lång lista med en massa viktiga saker som jag skulle ha plus att jag tänkt gå på rea och kolla på lite kläder. Men efter att ha prickat av listan så orkade jag inte mer. Det var bara att åka hem och då kunde jag också hämta ut den saknade delen till våra fönster. Så nu har vi komplett uppsättning till tak  och fönster, äntligen. Även hantverkarna är på plats, men idag blir inget gjort. Det är alldeles för varmt. Jag hoppas de sätter full fart i morgon så taket blir tätt.

Jag kunde inte låta bli att fota min kära hibiscus idag. Den har enorma blommor.
20180802_092156
20180802_083236

Gissa vad Livskamraten har vattnat den med? Den urin som separeras ur vår masktoalett. Jajamen, sterilt guldvatten. Det är rejäla grejor det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.