Åter hemma

Nu är jag hemma igen. Man kan lugnt säga att det blir intensivt när man åker tillbaka norrut bara för ett par dagar. Jag vill hinna så mycket som möjligt, träffa så många som möjligt, uträtta ärenden så långt det är möjligt. Vara på fotbollsträning, skjutsa till skolan……. Det är mycket man förlorar när man flyttar så här men man vinner också en del annat. Det gäller att komma ihåg det när längtan efter gamla vänner och släktingar blir för stor.

Nu ägnar jag en del tid åt att titta på vilka resmål jag kan tänka mig. Det är mest jag som har lust att fara, Livskamraten vill bara ta det lugnt och då spelar det ingen roll om det är borta eller här hemma. Men jag som har en resecheck att hämta från min arbetsgivare vill förstås använda den så en utlandstripp måste det bli. Kanske Mallorca, kanske någonstans på spanska fastlandet, kanske Grekland, Cypern….det finns många länder. Egentligen skulle jag vilja åka tillbaka till Dubai men det verkar inte gå några direktflyg dit. Det är roligt att ha något att fantisera om i alla fall.

Nu håller hantverkarna på att avsluta sina jobb här och åker hem imorgon. Då blir vi utan inneboende…. inte mig emot. Det har varit fantastiskt att få så mycket hjälp och så mycket har hänt. Men det ska bli skönt att få plocka bort alla maskiner, all sågspån, allt oväsen, bara få tillbaka lugnet. Jag tror att man blir mer beroende av att få ha det lugnt omkring sig när man blir äldre….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.