What´s new?

Livet flyter på; vi fortsätter att mata mössen. Vi tror nu att det är möss med en högre intelligens vi har i vår källare. De har nu visat att de klarar av 3 olika typer av fällor på ett fantastiskt sätt. Vi väntar fortfarande på råttgiftet (är beställt, men har inte kommit ännu). Idag har jag burit ned blommorna från uterummet och nu hoppas jag bara att mössen inte ger sig på dem.

Det var styrketräning idag, underbart roligt. Sedan handlade jag både ditt och datt, bland annat saker till lilla tomtenissens nya hus plus mat för hela veckan. Denna vecka har jag nämligen gjort en matsedel som lyder:

måndag rester efter helgen
tisdag    laxpasta enligt James Oliver
onsdag ris och kassler med champinjoner (middag tillsammans med ett grannpar)
torsdag potatis- och purjolöksoppa
fredag  vegetariskt, quorn-biffar

Dagens middag á la Jamie Oliver blev ingen hit. Jag tyckte det var jättegott men Livskamraten dömer ut allt där det finns pasta…………………..

Nu ska jag i alla fall försöka göra matsedel för veckan, måndag – fredag. En dag med soppa, en med fisk, en med vegetarisk, en med Jamie Oliver och sedan blir det efter egen fantasi. Jag är glad att jag kommit att tänka på hur underbara soppor kan vara. Vid fredagens å-rensarfest fick vi morotsoppa med Croque Monsieur och äppelkaka till efterrätt. Underbart gott så nu är soppan tillbaka på vår meny.

Enkelhet är bäst!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.