Mer…

Det kommer mer av den vita varan. Igår tog vi itu med snön på våra tak. En underbar dag med strålande sol och lagom kyla, inte dumt.

snöskottningSå såg det ut när jag skottat mig fram till nocken på ena taket. Livskamraten har tillverkat en snöraka så han kan styra bort snö från taket över vårt nya uterum. Men tyvärr orkade vi inte göra färdigt överallt och idag vaknade vi till en vitgrå värld där snön bara vräker ned. Nu är det inte den luftiga, lätta snön utan idag ser det tungt ut. Suck…

Igår kom jag på att vi inte använt vår elspis på flera dagar. Vi använder vedspisen och det känns så mysigt och bra att få göra det. Just detta att man kan använda hela ytan på spisen är så bra. Man kan ställa de frusna grönsakerna längst ut på kanten och där står de och blir gyllenvarma. Man kokar upp / bryner och drar sedan kastrullen åt sidan så får maten stå i lugn och ro och ”gotta” till sig. Perfekt.

Idag ska jag åka och klippa mig och sedan åker vi till Birsta och handlar lite. Jag ska ta med häftet Restaurangchansen och köpa lite indiskt till middagen och kanske även använda en kupong på Plantagen. Det verkar bli en snörik helg så det är bara att förbereda sig, något gott att äta, lite vackra blommor, ett glas vin och mycket snöskottning, det får bli helgens melodi. Jag önskar er en trevlig helg.

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det låter så mysigt och det ser ju helt fantastiskt ut..
    Ett glas vin inomhus låter också mycket trevligt. Jag ska på afterwork idag så jag måste pulsa genom snön ända ner till City för att åtnjuta ett glas rött 😀
    Trevlig helg! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.