Så vände det…

Igår var det tropisk värme. Idag vräker regnet ned. Det var dags för ytterligare födelsedagsfika idag, 8 gäster, och vi trodde att vi skulle kunna sitta i uterummet. Men det kändes så  fuktigt och rått att det blev till att fika inomhus istället.  Nu har vi alltså firat 71-åringen 2 dagar i rad, nu får det räcka!

Jag hade tänkt pyssla lite med älvhusen men det känns för jobbigt. Jag tror jag fått en attack av hjärntrötthet så jag tänker ta en bok och lägga mig på sängen och slappa, kan slå vad om att jag kommer att somna. Det gjorde jag igår också och det brukar vara ett bevis på att jag är lite överbelastad. Nej, hopp, inte i, men väl  sängen, så orkar man med matchen mot Finland i kväll. Måtte vi kämpa väl!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>