Idag kom visst sommaren

Vi for in på samhället idag och helt plötsligt har alla människor sommarkläder. Solen strålade, vinden blåste, men det var varma vindar härligt nog. Jag hoppas vi får ha kvar värmen, varför inte blandat med lite regn till natten. Jag fortsätter att flytta ut blommor från uterummet. Det känns bra att det blir lite mindre djungelliknande där.

Det är märkligt vad två ungdomar kan vända upp och ned på tillvaron. De hjälper oss, jobbar med utstakningen för garaget, planterar om tomater, väldigt trevligt men samtidigt så känner man att man inte lever riktigt som vanligt. Jag längtar efter lite vanlig vardag nu….

Men imorgon blir det datortomografi för Livskamraten och på eftermiddagen ska jag ut med mina tanter i Läsecirkeln. Då ska vi äta gott och ha trevligt, det ser jag fram emot med spänning. När jag sitter här så ser jag ut över den glittrande sjön, tänk vilken lycka att få bo så här! I fjol satte jag två träd och nu verkar de vara på gång och blomma, jag längtar efter att få se dem i full blomning. Måtte det bli en fin och lugn sommar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.