Snart åter till det normala

Imorgon  åker alla gäster iväg. Då kan vi återgå till lite mindre stora middagar och ta det lite lugnt istället. Men vi har fått hjälp med lite av varje när de varit här så det känns väldigt bra. Äntligen börjar uterummet bli helt färdigt, med allt skräp bortplockat, och de sista små detaljerna avklarade. Skönt.

Vi har sagt att vi ska starta upp med garagebyggandet i morgon, men jag har en föraning om att det inte kommer att ske. Det blir troligen en vilodag om jag känner oss rätt. Jag vill tvätta alla handdukar och lakan, plocka bort allt som blivit framplockat och se huset återgå till det normala. Vi har haft besök ända sedan vi kom från Österlen. Längtar faktiskt tillbaka, vi var så helt avkopplade och mådde så bra då. Det gör vi nu också förstås, men det är alltid något som ska göras. Diska efter 6 personer som ständigt tar nya glas och muggar och fikar stup i kvarten (känns det som). I kväll har jag klippt 3 av gästerna efter att de duschat.

Jag skriver lite klagande, men jag vet att när jag vaknar imorgon kommer jag att tycka att det är så tomt i huset. Så är det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>