Trådlös…

Idag blev det mycket skjutsande och åkande fram och tillbaka, det kan bli så ibland när vissa människor inte har körkort. Husbilen har besiktigats och blev godkänd så nu hoppas jag verkligen att vi kan åka ut på en liten utflykt snart. Ett av grannparen kom över på eftermiddagen och vi hade gjort Mojito (första gången vi gjort den drinken). Till den hade vi lite smått och gott tilltugg så det har inte blivit någon middag ännu (tror inte att någon vill laga någon mat heller).

Jag har badat och det var KALLT! Till och med för en som tillbringat somrarna i Ljumviken, så var det riktigt kallt. Men vi badade ändå och när man väl kommit upp i solen så blev man snabbt varm igen.

Imorgon är det musikkonsert till förmån för Barncancerfonden hos några grannar här i byn. Vi har köpt lite tunnbröd, Skagenröra och rosévin så blir det bara fint väder så ska vi gå dit och delta. Det låter väl som en rolig grej. Jag har ingen riktig tråd i blogginnehållet idag så det är nog lika bra att avsluta skrivandet och ägna sig åt fredagsmys istället.

Jag önskar er en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.