Jakten fortsätter

Vi fortsätter med att jaga flugor. Allt ska provas; fylla plastpåsar med vatten att placeras vid dörrar, äppelcidervinäger i avklippta flaskor, kryddpeppar i äpplen, allt man bara kan tänka sig. Jag tänker också på renligheten så nu putsas det fönster, torkas bort eventuella döda flugor och spindelväv (vi bor lantligt med allt vad det innebär, bland annat kor i vår absoluta närhet). I samband med fönsterputsningen så byter jag förstås gardiner. Lite lagom småpyssel så här en mulen dag.

På måndag kommer min Läsecirkel hit, eller rättare sagt, jag hämtar dem, bara inte tre av dem har sina rullatorer med för då blir det trångt. Innan dess ska ena barnbarnet baka, både sockerkaka och cheesecake. Cheesecaken blir bra att ha på måndag eftermiddag då vi får besök av ytterligare 2 barnbarn med kompisar. Var det någon som sade ”Huset full”? Även fredag till lördag kommer det gäster. De ska vidare söderut och tänker stanna till här över natten.

Jag tror att vi får ta semester i september och vila upp oss efter denna sommar.

Nalle PuhDenna bild hittade jag här

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>