Så är det

Såg ni solens glitter på vattnet? Observerade ni hur fukten på stenarna glittrade som diamanter, helt overkligt? Kunde ni motstå lusten att springa och krama björken som, med sina helt gula blad, stack ut som ett utropstecken mitt ibland allt det grön-gul-orangea omkring den? För att inte tala om rönnen som lyste som en eldfackla, så fullkomligt röd att man aldrig sett maken. Ni kunde väl inte låta bli att se det ställe där E4:an löper helt spikrakt längs Skuleberget, där det ser ut som att man skulle kunna köra rakt fram och upp längs de trädbevuxna bergen som skimrade så vackert i alla olika färger. Precis där ville jag stanna och ta fram kameran, men enfiligt…… gick ju inte.

Det är inte lätt att köra E4:an från Umeå till Sundsvall denna tid på året, allt vackert som finns runtomkring och där man vill stanna och springa rakt ut i allt det vackra….. och tänk, det är likadant i år som det varit alla år jag minns, som det förhoppningsvis kommer att vara de kommande åren. Så vackert! Vi har mycket att vara tacksamma för och vår underbara natur är en av de sakerna. Vi får aldrig sluta se oss omkring.

Kom hem vid 16-tiden igår och vi hade kräftor till middag, gott som vanligt. Sedan hade Livskamraten hittat chili-lakritsglass och den var helt sagolik som avslutning på middagen. Dagen ska ägnas åt att ta in de blommor som fortfarande står ute helt oskyddade. Man vet ju aldrig, det kan komma snö igen fast det bara är oktober.

Imorgon är det ny vecka. Då blir det Läsecirkel på dagen. Sedan blir det Bokcirkel mot kvällssidan och därefter Linedance. Ja, jag har anmält mig till Linedance tillsammans med ett barnbarn. Hon kan dansa, det vet jag ju, men jag….kommer jag att minnas stegen…..kommer jag att göra bort mig helt och hållet? Ja, isåfall får jag väl bjuda på det. Igår köpte jag även biljetter till Svansjön i december. Visserligen har jag sett Svansjön en gång, men det var den moderna versionen med Cullberg-baletten och den skilde sig verkligen från den sedvanliga baletten så, det ser jag fram emot.

Det blir nog en bra vecka.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.