Äntligen slut på sk-tprat!

Tänk så mycket tid man kan ägna åt att diskutera kring olika typer av "fritidshustoaletter" då avlopp saknas! Nu känner jag mig som en riktig expert på området och det hade jag nog aldrig kunnat tänka mig!

Beslutet att sätta in frystoaletten som ligger i ett hörn i stugkällaren har vi redan tagit, men hur är det med hinken som ska vara i? Finns den också i källaren? Om inte, var köper man en sådan i rätt storlek? Det problemet löste vi igår, lördag kväll, då vi fick tag på Säljaren och fick veta att hinken fanns. Bra, det problemet löst.

Men var hittar man påsarna som ska vara till? De ska vara biologiskt nedbrytbara och passa att frysa. Vi har tittat på Internet och sett att de går att beställa efter, men så var vi på OBS idag och vad ser man, där har de frysbara nedbrytbara påsar. Inget problem alltså. Härligt – det är ett litet sk-tproblem, men ack så viktigt för trivseln.

Idag köpte vi också ljusgrå golvfärg för att måla över det grå- och röda linoleumgolvet i köket. Vi börjar med enkelt grått och längre fram så kan jag antingen göra det schack-rutigt eller måla dit någon enkel detalj, blomslinga eller annat. Det blir nog bra, tror jag. Tills vidare så lägger jag dit den randiga mattan jag köpte på Indiska för ett tag sedan för att få in lite mönster på det grå.

Idag så köpte vi också ett antal thujor som ska planteras längs efter muren som går från bilparkeringen ner till stugan. Bakom tanken på det ligger förstås bilden av höga cypresser i det italienska landskapet. Men vi kör med lite lägre thujor och tänker börja med att plantera så att man inte kan titta direkt från vägen ner på uteduschplatsen (man måste ju försöka skona ev flanörers ögon). Få se om jag kan få in en bild längre fram på hur det blev.

Sedan måste jag tacka er som hört av sig till mig med anledning av att jag varit nedstämd ett tag. Det har känts väldigt värmande! Kram till er!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.