Fullt upp

Jag måste dela med mig lite av min helg. Vi har varit i stugan och redan första kvällen lyckades vi få in madrasserna på övervåningen och göra iordning utrymmet där frystoan ska stå. Vilka bekvämligheter!

Här kommer madrassen, uppför stegen minsann!

Titta vad som lämnats kvar i sovrummet – jag blev så glad när jag hittade pigtittaren och tvättporslinet. Jag hittade också denna tavla med mycket tänkvärd text.

Det är lite som att vara på utgrävning, alltid hittar man något oväntat, vackert och rart. Jag önskar att jag hade fått lära känna personerna som byggde stugan, jag förstår att de hade mycket drömmar och idéer. Vi har jobbat hårt i helgen och jag tycker att det känns som att vi satt vår prägel, åtminstone lite grand, på stället. Men vi  har också hunnit njuta, gjort upp eld nere vid stranden och fikat, smög iväg i mörkret och badade i bubbelbadet, satt ute i bara T-shirt och åt middag, underbart! Jag kan inte låta bli att lägga ut en bild – tänk att vatten kan göra allt så vackert!

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Carina Nensen

    Vilka fina bilder! TAVLAN- vilken fiiiiin! Vilka ord- liksom! Den skulle man vilja ha på väggen. Du har då en himla tur- att de lämnat kvar så fina saker. Det är ju bara att gratulera. Jag förstår att du knappt kan sova…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.