Trött idag…

Idag känner jag mig lite trött, ibland får man små påminnelser om att man inte längre är den person man en gång var. Den värsta påminnelsen om min hjärnblödning är att ibland slår hjärnan fullkomligt av, det är som att knäppa av en strömbrytare och tankarna gör verkligen "tankegång på stället". Värre ändå är när hjärnan stänger av helt och hållet och jag bara somnar till. Det hände på hemvägen från Sundsvall i söndags. Bara en mikrosekunds sömn, men tillräckligt för att man ska bli lite skärrad. Det är tur att vi har de vita strecken som däcken durrar till emot när man kör över dem.

I kväll fick vi också besök helt överraskande av äldsta barnbarnet, 13 år. Hon var ute med en kompis och behövde varma vantar. Vilken tur att jag hade köpt ett par svarta vantar just idag! Ibland känner man att man gör nytta som mormor! Nu får jag ut och köpa ytterligare ett par i morgon.

Idag fyller min pappa 90 år, visst är det fantastiskt! På lördag blir det stort kalas och det ser jag verkligen fram emot. Mitt första 90-årskalas. Då får jag även träffa det senaste nytillskottet i släkten, lilla Betty som föddes i september. Kul! Måste komma ihåg att köpa någon liten present till henne. Det är lätt att hitta presenter till ett litet flickebarn, men vad ger man en herre som fyller 90? Värme, kärlek och ömhet får det bli, inget annat! De varorna kan vi behöva lite till mans i dessa tider!

 

2 kommentarer

  1. Linnéa

    Hejsan!

    Till min stora förtvivlan så glömde jag mina utskrifter på jobbet:-(
    Jag som hade tänkt att få ännu mer inspiration. Nå, det var en suverän bok du hade fått tag i.

    Till en 90-åring??
    Ja, till min mans farfar köpte vi en sån här bricka som man kan ha på knät. Du vet en med mjuk botten? Suveränt att ha!

  2. Carina Nensén

    Jag vill bara påminna dig om att ”take care” om dig själv!
    Det är viktigt. Va´gulligt namn på babyn: Betty, det var länge sedan man hörde det namnet. Hoppas kalasen blir kyckade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.