Bokens tid; hösten (och vintern och våren och sommaren…)

Idag har varit en lite stökig dag, fullt upp. Men nu är huset tomt, förutom på livskamraten då förstås och mellanbarnbarnet som sitter vid ena datorn. Lite löjligt egentligen, här sitter jag vid den stora datorn, mellanbarnbarnet sitter vid den lilla vita och livskamraten, som vill känna sig som en i gänget, har satt sig vid den lilla svarta. Nästa steg är väl att vi börja skicka sms till varandra…..

Nej, i kväll har jag tänkt att läsa en bok; Maintenance Planning and Scheduling Handbook, lockande titel eller hur. Men på något sätt så har jag ett motstånd mot att börja läsa den så istället kan jag tipsa om några andra bra böcker som jag läst på sistone:

Först ut är den omtalade Hypnotisören av pseudonymen Lars Kepler. Vilket betyg vill jag ge åt den?  rosor blir det. Den var skrämmande, otäck och väldigt bra skriven. Läs den, men helst inte en kväll när du är ensam hemma.

Nästa bok är Den utstötte av Sadie Jones. Den ger jag  rosor. Ikväll är jag generös, men jag tyckte att den var gripande och, samtidigt lite otäck. Världen kan vara en grym plats ibland.

Den tredje boken är Sånt man bara säger av Helena von Zweigberk. En ny bekantskap för mig, men jag kommer sannolikt att läsa mer av henne. En bok om människors svaghet men också om människans styrka i olika situationer. Läsvärd och jag ger den  rosor.

Jahapp, det var det. Nu kan jag inte dra ut på tiden längre utan det är dags att dyka ner i boken om hur man formar en organisation utifrån Lean-konceptet. Önska mig lycka till!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.