Blev i alla fall irriterad…..

Igår, i Piteå, så skrev jag att idag fanns inget speciellt att skriva om. MEN när jag satt där vid datorn i receptionen så kom en man gående nerför den gamla, vackra trappan på Pite Stadshotell. Han pratade högljutt med någon, trodde jag, men upptäckte sedan att han gick med öronsnäcka och pratade i telefonen. OK, han passerade förbi, men precis när jag hade loggat ut så vände han och kom tillbaka.

Han ställde sig och hängde över receptionsdisken och fortsatte sitt högljudda samtal. Just när jag passerade honom så  G Ä S P A D E han högt och länge rakt in i mikrofonen.

Vad är det som gör att människor som pratar i sina mobiler kan prata hur ogenerat som helst om allt mellan himmel och jord? Hur kan man gäspa någon rakt i örat på detta viset?
Tror alla dessa mobiltalare att de med automatik får en liten glasbubbla omkring sig som gör att vi andra besparas deras snack om saker som bara angår dem?

Då ska jag be att få upplysa er om att: så är inte fallet, ni hörs och ni stör. Ni är inte så viktiga att er omgivning måste veta allt om er!

Se där, lite ilska som fick pysa ut.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.