En alldeles vanlig måndag

Förkylningen lurar bakom hörnet, med snuva och rinnande ögon, inte kul. Jag proppar mig full med näsdroppar, halstabletter, hostmedicin och frukt för att försöka bli piggare. Ska hålla i en utbildning i morgon och då är det ju bra om man ger ett någorlunda "bra" intryck.

I kväll ska jag ta och tänka genom menyn till nästa tjejmiddag. Vad ska man hitta på? Fantasin tryter. Får kanske titta på Masterchef och se om jag får någon inspiration. Det värsta är väl att det engelska köket inte känns så lockande för mig. OK för enkla rätter som Shepard’s Pie, kanske en Pizza slice, men annars så känns den inte så rolig.

Jag kanske ska snegla på det italienska köket, kanske en italiensk buff’é, skulle det vara något? Med genomgående italienska viner, kanske Tiramisu till efterrätt? Duka lite somrigt…….en fördrink med något mousserande med fruktsmak. Ja, nu börjar det vattnas i munnen. Kanske köpa någon god choklad när jag åker till Bryssel nästa vecka…..kanske rentav något att dricka från Taxfree…….. Tankarna får mogna i lugn och ro.

Måste bara se till att jag hinner sy alla stolsdynor och måla furuskåpet först, skulle vara roligt att ha lite "nytt" omkring sig. Kul, kul, sätt igång. Ingenting händer så länge jag sitter här vid datorn!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.