Stick-café

I kväll ska jag göra något som jag bara gjort en gång tidigare, nämligen gå på stick-café. Nu finns det ett sådant, nere på Mäster Erik, så det är klart att man måste gå och se hur det är. Frågan är bara vad jag ska ta med mig? En-milahalsduken? Börja på något nytt och mer spännande kanske? Livet består av val 🙂

Något roligt har hänt. Jag har återknutit kontakten med min bästis från lågstadiet! Vi "tappade" bort varandra som vänner när jag bytte klass i 4:an, och efter högstadiet så försvann hon fullkomligt ur min åsyn. Under årens logg har jag tänkt på henne ibland och nu har vi fått kontakt och börjat mejla till varandra. Det känns jätteroligt och jag hoppas verkligen att vi kan träffas i sommar.

Vad nytt i livet för övrigt då? Förkylningen har blivit bättre, vardagsrummet ser hemskt ut just nu, men det kommer att bli bättre när allt är målat och sakerna kommer på plats igen. I morgon bär det iväg till Bryssel för ett två-dagars möte. Det blir väl mitt tack-och-farväl till aktiviteterna i det nätverket, så det känns lite tråkigt.

Längtar efter mer fint väder, helgens väder var perfekt. Soligt och vackert, det kändes som att våren tog ett stort steg närmare. Nu är det dags att börja tänka på sommarens plantor; väcka pelargonerna och plocka skott, kanske rentav sätta några frön.

Den här bilden tog jag genom mitt kontorsfönster en morgon förra veckan, ser ut som ett konstverk.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.