På G

Nu är den stora rensningen verkligen på gång. Så skönt! Jag slänger saker som jag med största säkerhet kommer att tänka "men oj, nu skulle jag haft kvar det där", men det struntar jag i.

Nu åker gamla papper bort, och tro mig, det har jag gott om. Lönelappar, hyresavier från 1974 exempelvis plus kvitto på de "svarta" pengar, 50,-/månad, som jag skickade till
Schweiz under ett års tid som "betalning" för att jag fick ta över en lägenhet på Söder 1972. Tänk att jag har sparat allt sådant, det har känts som att det är kul att ha de kvar, men nu vill jag bara bli av med allt.

En del av sakerna sätter jag in i mitt lilla album "Guldpärlor i mitt liv", det räcker så bra med en liten del av en lönelapp, ett hyresavi etc. Men oh, så många dammiga papper jag fortfarande har kvar. Hoppas bara att lusten att rensa hänger kvar för både källaren och vinden rymmer mycket. Jag har alltid varit duktig på att skaffa förvaringsutrymmen;  hyllor, skåp etc och plockat in grejor i. När de väl är på plats i hyllan eller skåpet så glömmer jag allt om dem och rör dem inte mer, annat än för att lägga in ytterligare saker. Vilket vansinne!

Nej, mitt fortsatta liv ska bli betydligt mindre belastat med grejor, det lovar jag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.