Fortsatt rensning

Inte nog med papper och kläder, nu har jag gett mig på möbler också. Jag har plockat ihop ett helt möblemang; soffa, två fåtöljer, soffbord, lampor, mattor etc som jag ska ge till ett ungt par som flyttat hit från ett annat land.

De har just ingenting med sig "hemifrån" och varför ska då jag ha möbler undanstoppade om någon annan kan använda dem. Allt står staplat i ett rum i källaren nu, så nu hoppas jag bara att de kommer snart och hämtar det som de vill ha. Resten åker till återvinningen. Jag LÄNGTAR efter att få bli av med sk-ten. Min sk-t, någon annans glädje.

I SpanskaVillan lever vi på ett helt annat sätt; vi har allt som vi behöver, allt har en speciell plats, ingenting finns undanstoppat "för att det kan vara bra att ha". Det är så skönt och nu vill jag ha det så här hemma också.

Är det någon mer än jag som njuter av känslan när man åker från Återvinningen? Bilen är tom, man känner sig som att en börda har lyfts från ens axlar, nöjd och glad. Härligt, och det är ett gratis nöje också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.