Spännande

I helgen är det fest igen. Nu är det tjejgänget som ska träffas och denna gång kommer min bästis från småskolan med. Kan man tänka sig; vi  har inte träffats sedan hur många år som helst, och nu kommer hon hit och ska stanna över hos mig. Roligt är bara förnamnet!

Mina rensningar fortsätter. Varje dag försöker jag rensa något hörn och slänga bort grejor, men det tar ju aldrig slut! Hur i hela friden har jag, för det mesta är mina prylar, kunnat samla på mig så mycket saker!!!??

Jag fyller minst ett par pellets-säckar varje dag och kastar. Säckarna är förresten jättebra att lasta i; de rymmer inte så mycket så det går snabbt att fylla dem, de är lätta att stoppa in i bilen och lätta att kasta bort. De blir inte stående i något hörn i väntan på att fyllas utan simsalabim, så är de borta.

Jag önskar man kunde säga simsalabim och allt skulle försvinna. Försvinna från vinden, försvinna från källaren…… men så fungerar det ju inte. Nej, här kan jag inte sitta och slösa bort tiden, nu ska jag ägna mig åt tidningshögen i vardagsrummet. Tidningshög? nej, jag menar tidningshögarna. I TV-möbeln, i den lilla hyllan under det nya rumsbordet (se där har jag fått ännu ett ställe att samla saker på) och i hyllan till sideboardet (också nytt sedan jag ändrat om möbleringen i rummet). Tidigare hade jag alltså bara ett ställe att samla några tidningar och nu har jag tre olika ställen och tro mig, jag har fyllt dem med tidningar.

Hädanefter ska mitt motto bli: en sak in – en sak ut!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.