Julklappstankar

Det blir svårare och svårare att tänka ut julklappar åt barnen, för att inte tala om barnbarnen. För det första håller de på att bli många…… för det andra så blir det dyrare och dyrare ju äldre de blir….

Vad som är bra är i alla fall att vi sagt att nu är det slut om att köpa leksaker åt de yngsta. De har redan fullt med saker av allehanda slag. Nu ska vi rikta in oss på det som de "behöver". Vad behöver de då? De har ju redan allt.

Detta är inte lätt. Två veckor fram till  jul och bara tre klappar är inhandlade. Lite får jag förstås skylla mig själv, så mycket som jag köpt till de äldsta barnbarnens rum. Varför sparade jag inte de grejorna till jul? Nej, så kan man inte tänka, det har varit så roligt att få hjälpa dem att göra rummen lite mer vuxna.

Igår hade vi jullunch, men de två äldsta, 16 och 15 år, stannade kvar och åt middag med oss också. På eftermiddagen lade vi oss under en filt och tittade på film med Julia Roberts "Eat, pray, love" tror jag filmen hette. Mysigt var det! En sak som slog mig var att Julia Roberts också håller på att bli äldre. Hennes makalösa utstrålning har falnat lite grand, men det är väl så här i livet. Vi falnar lite till mans (och kvinns!)

Ha det bra i julstöket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.