Äntligen!

Äntligen är köksfönstret färdigt! Målat, nya tätningslistor, putsat och nya gardiner uppsatta. Så skönt att äntligen kunna glömma det fönstret ett tag. Det blev inte alls bra. Det har sett målat och fint ut, men när vi stängt igen och öppnat igen så har målarfärgen blivit avskavd på samma ställen som tidigare. Det är väl det putsade huset som satt sig en aning. Men det sk-ter jag i. Nu får det vara färdigt i alla fall, jag tänker då inte hyvla ned träet så det passar perfekt.

Igår for vi till Galtström och åt middag tillsammans med 3 av våra grannpar. Vi skulle bara fira att semestern har börjat. Trevligt blev det med mycket god mat och deras speciella ölsorter, mmmmm.

Idag har det varit tropisk värme så jag och Jocke har tillbringat dagen med att sitta/ligga i skuggan och beundrat den vackra Kallan som har börjat blomma så vackert.

Kallan i blom
DSC_0052Jocke älskar att sitta med ute, han lyssnar på fåglarna och har det bra. Men han vill inte vara ensam då ropar han på oss. Jag undrar hur gammal han är egentligen. Det är väl några år sedan han fyllde 30, men pigg som en mört, nej som en nymfparakit i sina bästa år är han.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.