Fredag kväll

Gårdagen blev en lugn dag, jag satt vid symaskin, med foten i högläge, och sydde. Nya gardiner till den nya gardinskenan samt en kanal i ett tyg som ska ersätta 50-talstapeten som fanns vid trappan. Jag hade velat behålla tapeten, men när allt blev målat runtomkring så syntes det att den funnits med ett antal år och utsatts för sot med mera. Men tyget jag hittade på Ohlssons tyger liknar faktiskt tapeten och innehåller de färger som fanns, och som finns på den målade fönstersmygen. Så jag är nöjd och glad över det!trappaIdag hade jag möte i sta´n och det kändes att jag varit ledig länge. Fast mötet var kl. 10.00 så började jag förbereda mig för mötet kvällen innan, vilken tid jag måste åka hemifrån, vilken väg jag ska köra. Det är inte klokt, jag behöver nog lite fasta tider igen.

Efter mötet drog jag iväg på IKEA och unnade mig att halta omkring i lugn och ro. Gissa vad, i fyndhörnan hittade jag en matta, 200×300 cm, perfekt framför den nya soffan. Dessutom hittade jag en hylla att ha vid min plats i soffan, på divanen. En perfekt hylla för 149 kr, vad får man för 149 kronor idag? Så nu sitter jag här, på divanen bredvid den nya hyllan där den nya ledlampan lyser och med datorn på det nya laptopstödet, allt inköpt på det stora varuhuset och allt passar ihop så bra, med varandra och med mig.

Jocke sover under sitt skynke. Livskamraten sitter bredvid i soffan, brasan brinner i den nya kaminen och allt är bara bra.

Jag önskar er alla en skön kväll! Imorgon blir det fest igen, då är det magiska Lysnatta´, härligt!

2 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Trappan är en gammal båttrappa, men visst ser den häftig ut. Ha en trevlig kväll du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.