Nedstämd

Det känns lite tungt idag. Livskamraten har varit i så dåligt skick sedan olyckshändelsen, han har så ont och är inte den positiva människa han brukar vara. Idag har han sovit två gånger och bara suckat och ojat sig. Detta känns inte bra, jag får nog släpa honom till läkaren. Frivilligt lär han aldrig gå dit.

Idag hade jag tänkt delta i en historisk ”vandring”, fast via traktorsläp, men jag ville inte lämna min vän ensam hemma. Lite nytta gjorde jag medan han sov; vildmarkspanelen är nu grovslipad och färdig för målning. Målningen får dock vara till längre fram. Kommande vecka ska ägnas åt umgänge med goda vänner och en hel del roliga aktiviteter.

Det ska bli skönt att inte behöva jobba rent praktiskt utan bara få vara. Brasan flammar fast himlen är blå, i vanliga fall hade vi varit ute nu, men just nu är det soffan som gäller, Livskamraten blundar, ska han somna igen? Vad är detta?

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Sådana dagar är inte så roliga.. Hoppas det vänder lagom till imorgon 🙂 En skön söndag med en behaglig sinnesstämning önskar jag åt dig och din livskamrat! Stor kram från mig!!

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Han har mått bättre idag, tack och lov. Man känner sig så maktlös när man inte kan göra något för att hjälpa till. Tack för den fina hälsningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.