Nytt liv

Första dagen på det nya året. Nyårsaftonen har vi tillbringat med min syster i stort sett varje år. Först tillsammans med hennes make L som tyvärr gick bort 1988 (så länge sedan och man minns allt så väl). Därefter med henne under hennes ensamma år och sedan tillsammans med hennes sambo K. I fjol var första året utan syrran och det kändes fruktansvärt naturligtvis.

Det var självklart att K skulle vara tillsammans med oss, men vi bjöd också in grannar runt sjön vid SpanskaVillan. Perfekt var det, att göra en omstart med människor som inte delar alla gamla minnen med oss utan bara vara tillsammans helt anspråkslöst.

Även i går gjorde vi samma sak. Firade tillsammans med, delvis, nya människor. Så roligt vi hade! Vilka underbara människor det finns runtom oss. Detta år firade vi utan K som gjort ännu en förändring i sitt liv. Han tillbringade nyåret i Australien med sin nya vän. Så är det, livet går vidare.

Jag berättade att jag hoppas att det nya året inte ska innebära några större förändringar i mitt liv utan bara löpa vidare lugnt och tryggt och det visade sig att den önskningen var jag inte ensam om. Trots de önskningar som först fördes fram om nya spännande saker så andades alla ut när jag framförde min önskan om lugn och ro, och alla höll med. Det är precis det många önskar sig längst inne i hjärtat, en lugn och fin vardag som man ibland kan sätta guldkant på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.