Njuta av livet

Spaden i sluttningen, försöker skapa fickor där jag kan plantera fler Snow Pavement för att försöka binda jorden. Har satt lecablock längst ner som en avslutning på slänten. Ska nu köpa armeringsjärn och försöka sticka ner. Det är trevligt med sluttning men svårt också!

Drömde så märkligt i natt. Var ute på någon slags resa med massor av människor. Vi var ombord på en båt och Carola!!!! var med. Jag bad henne att sjunga ”God morgon, god morgon” från radions gamla Frukostklubben. Det gjorde hon och ut över hela högtalarsystemet gick en alldeles underbar version av morgonlåten ut. Fantastiskt fint. Men sedan träffade jag en bekymrad fader som menade att hur hade vi tänkt att hans döva dotter skulle vakna? Hon hörde ju inte den vackra musiken. Snabbt svarade jag att jag skulle personligen gå runt och se till att alla vaknade i rätt tid.

Vad i hela friden? Hur ska jag tolka detta! En tolkning är att jag vill alla väl, men kanske tar jag på mig för mycket ibland. Andra tolkningar?

Nu går vi till grannen och äter middag, så ska det vara!

 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Jag tycker att din tolkning låter bra. Du känner ju dig själv bäst. Det var en fin dröm i alla fall. ☺
    Jag väntar på lite bilder från Spanska Villan. Kram!

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Dålig kamera har jag tyvärr. Jag tycker att bilderna inte blir bra, men hoppas kunna ta några acceptabla i alla fall. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.