Stökig natt

Natten var inte så lugn som den brukar vara. L och J sov här i natt och J fick feber på kvällen. Efter att ha fått Alvedon och hostmedicin kröp vi i säng och läste en bra bok, Det stora päronet. Massor av detaljrika teckningar och gott om spännande action. Kan rekommenderas till mor-,farföräldrar som söker något bra att läsa. J somnade snabbt medan L låg vaken ett bra tag.

För att finnas till hands låg jag tvärsöver fotänden, men det snurrade runt en del oroliga tankar i huvudet så sömnen ville inte komma. Sedan vaknade J och hostade, sedan var det dags för L att gå på toaletten, sedan var det dags för J att dricka och lite senare gå på toaletten.

Därefter kom lille J krypande ner i fotänden och låg nära, på, tätt bakom……. alla som haft en liten, het och febrig barnkropp tätt intill vet vad jag menar. Då sover man inte. Man försöker få lite sval luft mellan, man stoppar om täcket, man lättar på täcket för att kyla ned, man lyfter bort en varm hand, ett varmt ben……..

Idag är vi inne och tar det lugnt. Jag gick en promenad med en väninna och naturligtvis började det hällregna och slutade inte förrän jag kom hem, dålig tajming men skönt med frisk luft.

Ja, roligare än så blir det nog inte idag. Ha en skön dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.