Släktträff

Igår var det dags för en mindre släktträff i Skellefteå. Det var mammas syskon samt en kusin som jag inte träffat sedan, ja säg det, länge sedan var det. Vi åt lunch på vackra Stiftsgården, gott, trevligt och vackert.

Stiftsgård 1 MatDet var så underbart roligt att få träffa alla igen. I tankarna fördes jag tillbaka till köket i Matmyr där diskussionerna ibland gick höga, politik var alltid aktuellt. Det märkliga var att trots att alla (i det närmaste) hade samma politiska åsikt så svallade alltid diskussionens vågor höga. Mormor som satt och åt gröt vid skärbrädan; ”lungen je”. Som barn lyssnade man bara. Härligt var det då och härligt var det nu.

Kan man tänka sig; jag har vunnit en resa till Toscana……. kan man verkligen tro på det? Ska man våga boka och fara iväg. Livskamraten tror inte att det är på riktigt, vi vinner ju aldrig någonting, men jag har fått bokningsnummer, tider för avresa, hotellnamn, nog måste det vara på riktigt? Är vi fega om vi inte tar chansen?

 

4 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Men kors !! Vunnit en resa …… Det är klart att ni ska åka ! Du får företa en faktaundersökning .
    Säger bara : Lycka till .

  2. Monica Nordlund

    Morron, släktträff? Måste bara kolla, eftersom jag inte hört något om den.
    Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, det var morbröder och mostrar samt Mats och Ingi, ingen stor samling. Vi tittade i datorn, kollade kyrkböcker etc samt åt lunch. Jättetrevligt. Vi kan väl försöka träffas i sommar när du kommer upp. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.