Följder av minskat ROT-avdrag

Utanför huset pågår det en mängd aktiviteter hos våra grannar. Det är byggföretag både inomhus och utomhus, det är borrföretag, inte mindre än hos fyra grannar pågår det renoveringar. Är det tanken på minskning av ROT-avdraget som ligger bakom allt detta?

Vi känner pressen så nu är vi också ute och jobbar för fullt.

Vi kör med det gamla vanliga företaget Vi Själva och just nu målas det runt altanerna (har provat med fuktmätaren som visar 0,0%), ny brädfodring är på gång utanför norrgaveln (det är sjävaste byggledaren som håller i det arbetet) och mellan varven plockas en och annan maskros och rensas lite smått i diverse rabatter.

Trädgårdsavdelningen har bundit upp ännu en klätterros (skamligt nog vet trädgårdsmästaren inte vad det är för ros, men långa revor och vassa taggar har den). Senare under dagen, om det inte faller  mer regn, ska trädgårdsmästaren fylla på lite mer jord i en rabatt och sätta några funkior. Inga nyköpta plantor utan mästaren får allt dela redan befintliga plantor. Om mästaren hinner så blir det också lite gräsmatteklippning.

Men avfallsavdelningen måste sticka emellan med lite arbete också. Före eftermiddagskaffet (kanelsnurror) ska en billast skräp från lekstugan iväg till återvinningen. Pickupen ska fyllas med såväl gammal skivspelare som diverse brännbart plus tavelglas. Jajamen, nog har Vi Själva fullt upp att göra idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.