En vanlig dag

Idag blev det besök på IKEA. Jag gillar att gå där och bara titta. Massor av fina miljöer och ”lagom” dyra saker att handla, om man vill. Jag beundrar deras ordning och reda (5S, min gamla favorit), strukturen, överflödet. Idag hade jag dessutom Livskamraten med vilket inte hör till vanligheten. Det enda som stod på shoppinglistan var blommor, inte en servett, inte ett ljus hamnade i vagnen. Som pensionär måste man hålla ögonen på vart pengarna går.:-)

En fin dadelpalm och en ? blev inköpta liksom 2 surfinior och några röda lobelia. Nu är det bara att hoppas att regnet avtar så jag kan plantera lite ute.

IMG_20150614_144942

Dadelpalmen är en av mina favoriter. Nu har jag två stycken, en som övervintrat och så denna, en förtida födelsedagspresent från Livskamraten.

IMG_20150614_144909

 

Detta är också en blomma som jag tycker om, fast jag inte vet vad den heter. Fin är den i alla fall.

I väntan på det putsade jag ytterdörren. När man gör det börjar man undra över det kloka i att ha en helglasad dörr, men när den väl är putsad och fin och ljuset strömmar in så är man nöjd ändå. I fönstret ovanför satte jag in fynden från Second hand i Holmsund. Tre remmare a 5:-/styck plus en liten vas i samma gröna nyans, känns bra.

IMG_20150614_144758

Ja, jag tycker om den helglasade dörren även om den måste putsas ibland. Tur i alla fall att det är tak över.

IMG_20150614_144813

 

Senaste fynden från Second hand. Inte för att jag behövde mer prylar, men dessa kunde jag inte motstå.

IMG_20150614_145010

Det börjar ta sig ute med lite blommor och prydnader. Behöver snygga upp runtomkring, men huvudsaken är att blommorna är på plats. Nu får sommaren gärna komma.

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.