Tisdag och sol

mms_img706001Så här blev det! Livskamraten hittade en liten eklist i sina gömmor som han satte fast med najtråd där gångjärnen är. Jag har fyllt på jord och planterat både rosen och clematisen. Är jättenöjd med resultatet. Få se om växterna överlever vintern, man får kanske täcka över gnistgallret med säckväv. Socklarna älskar jag! Få se vad jag kan hitta på att sätta där. I år så får i alla fall den svarta krukan, fågelbordet och silveraxet stå där.

Håller jag på alltjämt och jobbar frågar en del. Nej, dagen är lång och man hinner både jobba några timmar, lata sig ibland och roa sig ibland. Men det skriver jag inte om, det är roligare att dela med sig av de förändringar/förbättringar jag gör som är av rent praktisk natur. Livskamratens projekt i sommar är ju att gräva brunnen och jag vill att han ska ägna sig åt det i lugn och ro. De första 2,5 metrarna gick jättebra, men sedan kom en stor stenbumling som han har kämpat med i snart 2 veckor. Borrat, snigeldynamit, borrat, hackat…… han gör det jättebra. Han får inte hålla på så många timmar i ett sträck för då får han ont (mera ont).

Men idag skiner solen och vi har ingen vidare arbetslust så det blir mest att njuta av solen när den nu visar sig. Imorgon kommer ”storfrämmande”. Då blir det roligt;  Trolska Skogen, cirkus med mera, med mera.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.