Gråhet

Funderar lite; augusti är ju en sommarmånad eller hur? Först nu har vi haft det riktigt varmt flera dagar i sträck så det är väl skönt så här i slutet av sommaren. Men vad är det då som gör att det börjar kännas som höst? Det borde inte behöva vara så. Rosorna här i stugan har haft en viloperiod men nu börjar de knoppas igen, men det väcker ändå inte samma känslor som knopparna gör på våren. Jag känner mig lite nedstämd och har gjort så hela dagen faktiskt.

I morse hade jag absolut ingen lust att stiga upp utan gick raka vägen till soffan och spelade spel på surfplattan. Vad är det för stil egentligen? Resten av dagen har tillbringats ute och efter middagen slumrade både Livskamraten och jag till nere på stranden. Skönt var det, men ändå känner jag mig lite moloken. Är det kanske för att flera nära och kära nu ska vända åter i arbete och skola? Är det för att vi ska åka hem några dagar nästa vecka? Eller är det bara en släng av vanlig hederlig nedstämdhet? Usch ja, hoppas det är något roligt på TVn i kväll så man slipper hitta på något själv. Jag sätter denna dag inom parentes och väntar på morgondagen som säkert blir bättre.

6 kommentarer

  1. Inga-Britt Gustavsson

    Du får se det positivt . Den sköna hösten med mindre krav närmar sig . När man med gott samvete kan lägga sig med en bok mitt på dan . Helt enkelt lata sig när andra jobbar !

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, det känns nog bättre imorgon. Det nedstämda brukar inte hålla i sig så länge. 🙂

      • Marja Granqvist

        Jag känner igen den där ndstämdheten som man inte riktigt hittar någon orsak till. Jag brukar låta det vara så och bara vila ett par dagar, så brukar det vända.
        Kram!

  2. Monica Nordlund

    Hej, tror att det är ett slags återhämtning, ”drabbas” också av detta
    ibland. Ny dag nya tag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.