Utflyktsdags

Så var det dags för utflykt med Öjen-tanterna igen. Denna gång till en trädgård, Torgnys inspirationsträdgård. Sedan skulle vi till en loppis i Hamsta. Trädgården var grön, och då menar jag, grön. Den var inte uppbyggd för att visa upp olikfärgade vackra blommor utan målsättningen var att ha en vacker trädgård året om. Vi hade sådan tur att Torgny kom ut och guidade oss genom trädgården och det blev både intressant, roligt och lärorikt. Kan det bli bättre?

mms_img641441 mms_img641451 mms_img641461 mms_img641471 mms_img641481 mms_img641491 mms_img641501 mms_img641511 mms_img641521

 

Så fint, underbart hur han lyckats få de olika grönfärgerna att lysa fram med bakgrund mot den mörka skogen. För att inte tala om alla stenar han grävt upp och byggt både stenmurar och en gammal ”ruin” som ska föra tankarna tillbaka till de gamla sommarladugårdarna som funnits där. Den trädgården tyckte jag om!

Sedan bar det av till loppisen i Hamsta. Tre våningar! Tre våningar fyllda med massor av fina saker! Det kallar jag en loppis det 🙂 Jag hittade en ”spansk” vas som jag gärna velat köpa, en liten vas i en fantastisk design, två elefanter och en tallrik som jag absolut ville köpa. Men man måste ju hålla i plånboken så det blev en tallrik och en elefant.
mms_img641531 mms_img641541

Det skulle bara vara en liten utflykt, men det tog nästa hela dagen, så trevligt hade vi! Jag är faktiskt sugen på att åka tillbaka till loppisen och köpa den lilla vasen och den ”spanska” vasen………..

Till sist en bild från den magiska sjön, jag älskar den.

mms_img641411

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Loppisar är roligt, men själv har jag rensat ordentligt, så istället
    för att köpa har jag lämnat in, låda på låda på låda……
    Tänk vad man kan samla på sej:0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.