Läget just nu

Kanadagässen samlas på sjön, det börjar kanske bli dags att dra söderut. Tranorna syns inte längre till. Vi har en ny bäver i sjön och den har inte lika regelbundna tider som den gamle. Den kan vi se mitt på dagen ibland. Det lurviga djur som bet Livskamraten i benet har inte dykt upp något mer, vilket ju är tur. Solen strålar, jag har lagt kotletter i marinad och sedan ska vi grilla. Till det en potatisgratäng. Visst det är tisdag, men inte vilken dag som helst.

För 39 år sedan hade vi tittat på Canada Cup på natten, jättespännande. Så spännande att vi fick åka in till BB. Jag fick ligga kvar för vidare check på morgonen, pratade med Livskamraten vid 06-tiden och sa att han kunde åka iväg och jobba. Det var inte aktuellt med någon baby ännu. En timme senare gick vattnet och efter ytterligare en timme så var vår dotter född. Livskamraten hann inte ens komma dit förrän hon var på plats i vår verklighet.

Nu är vi på skilda håll idag, så vi får ta firandet lite längre fram i september. Det går också bra, vi får ta det en  helg då vi kan träffas i lugn och ro.

Idag skulle jag varit på lunch med mitt mina SCA-tanter. Tyvärr missade jag datum, trodde att det var nästa vecka, suck. Jag som så gärna ville träffa dem…… ja, jag får skylla mig själv, jag kunde ju ha kollat vilket datum som gällde. Suck igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.