Lite grått även idag

En ung människa gick bort i en tragisk bilolycka igår. Mina tankar går till hans familj och hans vänner. Händelsen ligger så nära vad som hände inom vår egen familj förra veckan och river upp alla känslor. Så fort det kan hända saker som förändrar hela livet.

Ute blåser det, vattnet är grått och signalerar att hösten är verkligen här nu. Vi kan glömma tankarna på att sätta fotplåt och papp på taket, det är tydligt, allt är bara blött och eländigt. Jag känner en längtan efter att mysa till det, att bädda in oss i levande ljus och varma filtar. Jag satt med IKEA-katalogen igår och har bestämt mig för att köpa diverse småsaker för att höja mysfaktorn i allrummet. Det känns att vi levt hela sommaren utomhus och allt inomhus blivit så eftersatt.

Nu har jag planerat för hur hallen ska få en ordentlig skohylla och hängare för kläder. Denna sommar har medfört att jag nu har gjort ritningen på möbeln OCH att jag även planerar att göra den själv. Efter allt jag lärt mig denna sommar så vet jag att jag kommer att klara det. Det är bara att gå ut i förrådet och plocka fram material och sätta igång.

Kanske bygger jag, kanske åker jag till IKEA. En sak är dock säker, det blir surströmming idag hos en av grannarna. Vi är inga älskare av surströmming, det kan jag lova, men blir man bjuden så tackar man naturligtvis ja. Det får bli rejäla klämmor; mycket potatis och smör och lite, lite surströmming. Så är det för oss.
surstrc3b6mmingsklc3a4mma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.