Hallmöbel

Nu har tredje röret gått ner i brunnen. Milde tid vad vi kämpade, Livskamraten och jag. Men röret ville inte passa i det andra. Till slut tog vi paus och andades ut. Därefter menade Livskamraten att han skulle ”konstruera något” och att jag kunde gå och göra mitt eget arbete! Jaha, jag var tydligen inte till någon vidare hjälp……..

Efter en stunds konstruerande så lyckades han i alla fall med konststycket att få in rören i varandra så nu har vi rör ner till 3,75 m. Slagrutemännen har ju sagt att vattnet finns på 3,5-4 meter så nu borde det inte vara långt borta.

Jag gjorde i alla fall som Livskamraten uppmanade mig, jag gick och limmade ihop 3 brädor till hatthyllan.
20151013_134504

Visst verkar det lite överkurs att inte bara köpa en färdig hatthylla eller åtminstone använda ett vanligt hyllplan, men jag har gett mig den på att använda upp så mycket av de brädor vi har. Det ska bli en hylla på smideskonsol som hatthylla. Under den ska vi sätta dit en utdragbar klädstång från IKEA.
komplement-kladstang-utdragbar-gra__0237565_PE376913_S4

Sedan blir det till att designa en skohylla som rymmer så mycket som möjligt och som man helst kan sitta på, allt detta på 90 cm bredd. Få se om jag lyckas. Vi har ett större utrymme att använda men där har vi ett gammalt skåp som vi kan dölja våra arbetskläder i. Den som följer min blogg vet att våra arbetskläder används flitigt och kan behöva döljas för besökarnas ögon

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.