Lördag

Det fina vädret håller i sig fortfarande. Solen lyser och det känns riktigt varmt när man sitter i lä och i sol. På morgonen har jag hivat sand. Livskamraten fyller tomma pelletspåsar med sand, jag hissar upp dem och tömmer ut på lämpligt ställe. Han är så djupt nere i brunnen nu att det blir för jobbigt att klättra upp och ner för att tömma påsarna. Så lite passning blir det. Jag förstår inte hur han orkar! Han måste vara så less på denna grop nu efter i stort sett 3 månaders grävning för hand. Fy sjutton. Sanden blir lerigare och fuktigare men ännu har inte vattnet brutit igenom. Det vore så skönt att få åka härifrån i vetskap att vi nått vattnet.

Jag har gjort färdig hatthyllan och börjat med skohyllan. Den är tänkt att kunna användas som sittbänk när man knyter skorna också, få se hur det blir. Matbordet i Salen är oanvändbart för där ligger alltid något som limmas eller målas.

20151017_124005
rock
Hatthyllan av egen design. Får man besök kan man dra ut hängarna för rockar och kappor så det ryms fler. Arbetsjackor har vi i ett skåp bredvid så man slipper se dem.

Önskar er en trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.