Sista dagen här för denna gång

Morgonfika. Ekorren springer runt, runt i granen som en tokig. Ekorrarna försvann härifrån efter stormen 2011, men nu är de tillbaka med glatt humör. Det är så fantastiskt roligt att se dem, tänk om man kunde skutta runt på det viset!

Klockan är strax efter 8, Livskamraten har varit nere i brunnen i två timmar redan och tagit upp 8 säckar sand. Den hyrda borren har fastnat i marken och går inte att få loss så nu gräver han runt den. Den sista brunnsringen har sjunkit ner ca 30 cm under markytan så nu är det snart dags att sätta på den sista ringen (hoppas vi). Utsikten genom fönstret visar att det verkar bli en ganska fin dag idag, denna min sista dag på denna vistelse här i SpanskaVillan.

20151021_081559I morgon blir det till att plocka med de sista pelargonerna som finns kvar här och åka hemåt, jag och Jocke ska samåka. När jag sitter här ser jag att fönsterrutorna är i stort behov av tvättning. Usch, det struntar jag i, det är ju ändå höst och snart är det mörkt ute hela dagen så då ser man ingen smuts i alla fall.

Lite tungt känns det att lämna platsen…. mest tungt att det inte kommit något vatten ännu. Det blir nog till att åka hit igen om några veckor och fortsätta gräva känns det som. Vilket splittrat blogginlägg!

Bäst att avsluta och önska er en skön dag!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.