Lyxliv?

Nog är det ett riktigt lyxliv ibland, detta att vara hemarbetare. Idag sov jag till kl. 09.15!!, hade ett sms på telefonen med förfrågan om promenad. Fikade i lugn och ro, ringde dottern för ett riktigt långt samtal. Sedan en långpromenad i trevligt sällskap och strålande sol, avslutade med fika på Vändpunkten.

Gick på Coop, träffade gammal vän, enades om en träff senare i november. Åkte hem, satte på diskmaskinen och snyggade till lite hemma.

Sedan var det dags att åka och hämta lilla L på skolan. Träffade gammal vän, långt samtal som slutade i att jag kommer att vara med i ännu en grupp ”panschisar” med start i februari. Åkte vidare till förskolan, träffade gammal skolkamrat, långt samtal.

Nu sitter jag här och barnen målar. Snart ska jag börja med middag och vänta på svärdottern.

Imorgon har jag bokat massage för att riktigt må bra.

Hur kan det vara möjligt att man får ha det så avslappnat och bra?

Njut av livet, det är det enda du har. Kram

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Massage är väl det absolut bästa man kan unna sig?! Jag tog en timmes massage i helgen också och jag tänker varje gång att ”detta ska jag göra oftare”

    Man är dålig på att vårda sig själv rent fysiskt men jag försöker verkligen att ta mig någon timmes massage då och då.. En enorm investering i kroppen ju!!

    🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.