Renovering

Var iväg till hårfrissan idag och fick en otrolig lust att beställa tid och göra i ordning mina naglar! Jag vill ha dem långa, i en fin ganska mörk färg och med något motiv eller kanske en liten sten………. jag vill, jag vill, jag vill….. Men det är kanske bäst att vänta tills efter vi varit till stugan. Det är inte omöjligt att det blir till att hissa upp några sandpåsar från brunnen… eller kanske börja markarbetet för det isolerade pumphuset… Då ryker väl naglarna förstås.

Men lusten finns kvar så jag siktar på att göra i ordning dem före jul, kanske även färga lite slingor i håret…. ja, det är dags att fräscha till ytskiktet tror jag.

När det gäller det inre skiktet så är jag ju inne på att hålla blodtrycket nere så jag äter min tablett och går mina dagliga långpromenader. Rimligen borde det börja tära lite på hullet också…. ni vet det där lilla överflödet som lägger sig lite här och var när man gärna stoppar i sig lite chips och godis framför TVn.

För att riktigt starta en ordentlig inre renovering så ska jag kolla vad Pensionärsuniversitetet har att erbjuda, de grå cellerna kan också behöva en genomkörare. Jag börjar lite lätt med filmen ”Tjuvheder” i morgon, något samhällstillvänt att fundera kring.

För att återkoppla till gårdagens blogg, hör inlägget med busschauffören som skjutsade flyktingarna…… kommentarer överflödiga. Jag lägger inte ut någon länk men inslaget finns i samtliga dagens tidningar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.