Pumpar, pumpar, pumpar

Dagen går mot sitt slut. Ute är det alldeles kolsvart om man inte tittar mot öster förstås. Jag kan se Mikaels hus på andra sidan sjön, vi kallar den för Spanska Byn bara för att han har så mycket belysning ute på gården, kring alla uthus, kring alla altaner. Det ser ut som att det ligger en hel liten by där. Det blev akututryckning till Jula idag för att köpa en ny pump till brunnen. Livskamraten var så säker på att han skulle lyckas fylla varmvattenberedaren med vatten så vi skulle få ha vatten vid detta stugbesök.

Men se det funkade inte med de pumpar vi har utan i samråd grannen så lyckades vi hitta vad vi tror är den perfekta pumpen. Ett samtal till Jula visade att de hade 1 enda pump kvar så de fick lägga undan den och jag fick sticka iväg i all hast och hämta den. Nu trodde jag att Livskamraten skulle storma ner i källaren och montera in pumpen så vi skulle kunna ta en sen dusch i kväll, men icke så. Han bara satt och stirrade tomt framför sig när jag dök upp med både ny pump och ett till element till Salen. Geisten hade försvunnit så nu blir det till att ta en lugn kväll och försöka tanka lite energi. Arbetet med brunnen håller på att knäcka honom tror jag. Han orkar inte med mer misslyckanden. Men vatten finns det därnere så det verkar jättebra. Måtte nu pumpen gå att montera fast utan problem imorgon så blir det kanske en dusch och en diskning. Om inte, så får det bli dusch på badhuset, man måste ju avsluta det gamla året och vara ren och fräsch!

2 kommentarer

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Jag kan bara hålla med dig i denna förhoppning! Gott slut och ett Gott Nytt År till er också. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.