Pink Wednesday

Ännu en dag som skimrar i rosa. Lugn behaglig morgon. Det mest fantastiska med att vara hemarbetare är att man kan börja greja med något och så bara hålla på tills det är färdigt, mitt i vardagen. Gick en ensam långpromenad idag, avslutade med att gå på biblioteket och läsa VK! Va, vilken lyx.

Sedan har jag hämtat två av de yngsta barnbarnen samt en 16-åring som kom förbi och åt middag med oss. Vi passade på och gav Jocke ett litet ”hus” av en corn flakes-kartong. Jätteglad blev han, har suttit där hela eftermiddagen och hackat och låtit. Eftersom jag hade gjort ris med kassler och broccoligratäng så fick han hålla på och leka ända till middagen. Då fick han lite ris, vilket är favoriträtten, så jag tror att det är en mycket nöjd nymfparakit vi har idag.

20160120_151010

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.