Fredagsmys

Himlen är underbart vacker över sjön. Dimman börjar lägga sig längs backen och det är sagolikt vackert. Hela dagen har varit härlig med strålande sol och vindstilla. Så tacksam man får vara för sådana dagar.

Nu är halva kökstaket uppsatt och väggarna är snart klara. Det blir så fint, så ombonat. Någon bild kan jag inte lägga ut för jag är fortfarande utan mobil, alltså utan kamera, ack denna bortglömda pinkod.

Middagen är avklarad, pepparlax och till det lite Prosecco, man kan behöva lite bubbel så här på fredag, början på fredagsmys. Jag har lite irriterade tankar men de  sparar jag till en annan dag, just nu vill jag bara njuta av en fin avslutning av veckan.

Önskar er en härlig vinterhelg!

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.