IKEA-klassiker eller handhavarfel?

Snart har ännu en dag runnit iväg, jag förstår inte vart tiden tar vägen. Idag började jag montera ihop ett skåp med karusell  i. Inget hörnskåp utan ett rakt sådant. Jättenoga var jag att följa manualen så skåpet skulle bli vänt åt rätt håll. Jag hann bara börja så kom Livskamraten och sin vana trogen så ville han ”förstå” skåpet medan jag bara ville följa stegen i monteringsbroschyren. Nu skulle han ju bara hjälpa mig när det behövdes så det blev jag som segrade. Vi följde stegen ända till dess att vi kunde ställa det på plats. Nu tar jag själva karusellmonteringen imorgon.

Sedan gav jag mig på ett litet köksskåp, 20 cm brett, med en slags utdragbar korg. Självfallet följde jag stegen i broschyren och var mäkta stolt när jag kunde lyfta det på plats bredvid kastrullskåpet. Så tog jag fram korginsatsen som skulle in……….. Steg 1 skulle monteras på skåpsidan FÖRE man satte ihop skåpet!

Försök själv skruva fast små, rackarns skruvar på insidan av ett 20 cm brett skåp. Inte lätt kan jag lova. Lååååååång tid tog det och alla möjliga små manicker hade jag att skruva med. Nu sitter den utdragbara listen i alla fall på plats.
20160315_162850
Helt slut är jag! Imorgon blir det till att kasta ut spisen och montera skåpet för ugnen och hällen. Men är det fint väder imorgon så ska vi ta oss en långfika ute i solen, det gäller att passa på och njuta av det fina vårvädret. Kram till er!

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Oh hej och hå vad du hållet på
    Hoppas att det blir ett fika ändå
    Ute i den härliga vårsolens sken
    Du får vila dina fingrar och ben
    Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Men så duktig du är
      min kusin så kär
      rimmar på löpande band
      du överraskar mig ibland
      Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.