Inget alls

Fint väder idag. Soligt ute men lite mulet inne. Jag tänkte sätta ihop skåpet för ugn och häll idag. Öppnade förpackningen, tog ut delarna och konstaterade att det här kan inte vara rätt. Iväg till  IKEA, köpte häll och ugn, upptäckte att det var rätt skåp jag hade köpt……. hem igen, tog fram skåpdelarna och upptäckte att det fanns ingen skruvpåse med i förpackningen. Inte heller monteringsbroschyren var med.

Irritationen kom svepande och lade sig runtomkring mig med det fasta greppet hos en boa constrictor. Attans, från att vara tänkt att bli en dag när saker och ting faller på plats (alla skåp alltså) så har det inte hänt något alls idag.

Ett fint sms från en av mina sju favoritbarnbarn lättade dock upp eftermiddagen något. Nu ser jag fram emot en skön kväll då jag håller Livskamraten sällskap framför travet. Jag med ena ögat i en tidning och lite lagom mummel om; -vad har du spelat på i det här loppet?

20160316_18454520160316_185042Utsikten från datorbordet. Jag längtar till dess att arbetsbänken är färdig framför fönstret. Det är förunderligt att se hur himlen skiftar minut för minut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.