Den märkliga tiden

Har återigen kommit in i en period när tiden bara skenar iväg. Den skenar så att jag inte ens hinner sätta mig vid datorn för att blogga. Märkligt är det att nu när man är hemarbetande så hinner man inte alltid sådant som man gjorde medan man arbetade 8 timmar om dagen.Tänker man så ändå längre tillbaka och minns när barnen gick i skolan, man arbetade, läste på distans på Universitetet och skötte bokföringen åt Livskamraten så undrar jag om inte dagarna innehöll fler timmar då? Dessutom gick man på gympa och styrketränade.

Igår var jag på alerten och skruvade ihop skåpet för ugn och häll. Nöjd och glad kände jag mig ända till dess att grannarna kom över och ställde frågan; -ska ni ha ett sådant stort skåp, är hällen extrastor?

Vad, jag har köpt och monterat ihop ett 80cm brett skåp, men det ska vara 60cm! Inte roligt alls…… Så det blev ett extrabesök på IKEA igen och nu blev rätt skåp inköpt. Det felaktiga står nu här i köket och ser frågande ut, var ska jag ta vägen då? Nåja, det kan säkert komma till användning som verktygsskåp eller liknande längre fram.

I kväll ska vi bort och äta surströmming. Inte vår favoritmat direkt, men en klämma är aldrig fel. Så det blir nog inget Earth Hour för vår del. I alla fall måste vi lämna lamporna tända när vi går iväg för det är halt ute. I morse skulle jag gå till bilen och hämta ner det nyinköpte skåpet. Hann bara ta ett par steg så låg jag där i den branta backen. Ungefär som Bambi på hal is försökte jag ta mig upp, men när jag väl fått ordning på mina ben så gled jag bara iväg. Det slutade med att jag gled fortare och fortare nedåt, slutade med ett fyrsprång upp på altan och pang, rätt in i ytterväggen! Haha, det hade varit roligt att ha på video!
bambiDisney

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hej, Surströmming, smaskens, vi delade en burk alldeles nyss,
    äter dock alltid alltför mycke, så det blir surströmmings koma ett
    långt tag efteråt, men gott är det. Hoppas att du står på bena ida’.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.