Tid för altantankar

Idag har Livskamraten och jag gått igenom planerna för den nya altanen mot sjön. Vi har använt platsen ända sedan vi köpte stugan och haft otaliga diskussioner om vilken ”golv”beläggning vi ska ha. Beslut har vi tagit gång på gång, bara för att sedan ändra oss och fatta nytt beslut som sedan ändrats och fatta………. Ja, ni förstår. Velig är bara förnamnet.

Men nu är beslutet taget. Det blir ett trallgolv och det ska läggas av mig. Lk har gått genom grunderna med mig idag så nu vet jag vad jag ska koncentrera mig på när det blir dags. Vi har till och med köpt en färdig pergola på K-Rauta för att göra matplatsen mer ombonad. Detta projekt är faktiskt något som jag ser fram emot och har velat göra i några år nu.

För övrigt fortsätter vi rensningen i brunnen. De två flaskorna Klorin som vi hällde i vattnet igår har medfört att vattnet blivit brunfärgat, det är väl gammal smuts som lossnar och spolas bort. Det luktar som ett badhus när man spolar vatten och spolar gör vi. Nu ska det sköljas rent. Vi får väl göra en ny rensning sedan när vi tagit upp allt gammalt bråte, men det känns bra att få ”rensa i rören”. Det verkar som att det är fler som gör rent med Klorin. Igår var hela hyllan i affären full med flaskor, idag fanns inte en flaska kvar. Är det fler som trillat i brunnen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.