Lättnad!

Idag har det varit ”avslut” med skadorna på Livskamratens halsrygg. Allt ser bra ut och han kan lägga bort nackkragen. Det är fortsatt lugn och ro som gäller, men ändå…… skönt känns det. Om några veckor blir det avslut på ryggskadorna också, men än är det ryggstöd som gäller. Även fortsatt bevakning på eventuella symtom på infektion gäller så det blir till att fortsätta hålla ett öga på rodnader eller tecken på feber.

Blåsten har gjort att vi har hållit oss inne idag. Rent känslomässigt fortsätter också lågtrycket och det är lite synd. Denna årstid som är så ljuvlig och som bara rinner förbi, den ena dagen efter den andra. Suck…….

2 kommentarer

  1. Svea

    Gläds med er att det går åt rätt håll, önskar all lycka i fortsättningen. Hoppas på en fin sommar/ kram Svea

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.