Hjärtekval…. igen

Ibland blir det bara fel. Vi var så inställda på att se matchen Island-Frankrike igår att när vi upptäckte att det inte var någon match, så gickLivskamraten  i säng. Det var nog en väldig anspänning att vara till läkaren. Själv var jag lagom uppvarvad av lite vin och godis så jag kunde inte gå och sova. Jag läste och funderade, funderade och läste.

Olycksfallet har aktualiserat frågan om att ha två ställen att sköta om. Orkar vi, behöver vi inte närheten till bra service, vi blir ju inte yngre, vi vill inte använda oss av verksamheten på Sundsvalls Sjukhus utan vi vill ha den kompetens som finns i Umeå. Förnuftet säger; sälj stugan, men hjärtat vill inte……

Fy katten, jag vill ju göra den planerade altanen med pergolan, jag vill göra köket färdigt, jag vill sitta på vår egen lilla playa och njuta av allt som sker ute på sjön, jag vill gå med alla grannarna på utflykter och gemensamma aktiviteter.

Men känner Livskamraten att han inte orkar så är det inte mycket att göra åt det, då är det bara att acceptera och vi har det ju så bra här också. I år kommer inget att hända i alla fall, inga beslut ska tas utan vi ska bara ta det lugnt och njuta av sommaren. Suck……..

2 kommentarer

 1. Monica Nordlund

  Ja, det kan inte vara lätt att fundera i dom banorna, men jag antar
  att det kommer till en brytningspunkt och då måste ett beslut tas.
  Men, som sagt, försök njuta av denna sommar, och sen får
  beslutet ”värka” fram, och vem vet, ni kanske kommer på någon
  bra lösning. Kram

  • grandmother (inläggsförfattare)

   Det värsta är att man vet vad som är bäst att göra, men viljan saknas….inte kul. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.