Regn?

Idag regnar det. Ovanligt, men sant. Det är underbart varmt ute och regnskurarna är snabbt övergående. Jag hade tänkt få bort lite mer av den sand som jag skottat bort när jag lade trallen, men det är inte roligt att jobba med sand när den är blöt.

Vi har varit en varit en vända ner i källaren och tryckt ner brunnsröret, nästan ända i botten. Vi behöver göra ett tryck till, men vi måste faktiskt vila mellan varven. Det är jobbigt att vara därnere och se ner i brunnen. Men vi måste göra det, för eftersom det är grävt djupare än vi har tryckt ner rör, så rinner sanden in i brunnen. Nu ser man inte alls något vatten där utan det ser ut som bara sand. Men vattnet finns, för vi använder det ju varje dag.

Tvättmaskinen vill man dock inte köra så nu börjar det bli dags att åka hem och tvätta och uträtta lite andra ärenden. Tittar ut genom fönstret, regnet har ökat och det ser riktigt dimmigt och grått ut över sjön. Jag som hade tänkt föreslå att vi ska fara och äta middag ute någonstans. Det får nog vara tills solen är tillbaka. Känner mig lite nedstämd idag, det är väl för att småttingarna har åkt hem…….. man får lite abstinensbesvär……. Tankarna flaxar som fåglar – ett barnbarn ute i Europa – månne jag kan hämta lejonet på fredag – undrar om någon kompis vill dricka kaffe med mig på torsdag medan jag sitter fågelvakt (en papegoja som inte kan äta om man inte sitter och håller den sällskap) – ska jag föreslå att vi ska åka och köpa mer trall och marksten – ofredande vid Åsele marknad och vid Umeå hotell – nog verkar väl mannen som mejade ner alla människor i Nice vara en ensam galning – inga sjöfåglar ute idag, det var så roligt att se när ungarna tränade flygstart från vatten häromdagen – måste nog släppa ut luften ur alla vattenleksaker i plast – kanske ska lägga mig och läsa en stund STOPP.

Japp, det ska jag, en stunds läsning och avslappning före nästa brunnstryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.